Assholes

Vissa människor som ska krångla över småsaker roar mig faktiskt, jag blir lite shockad till att börja med när folk har så lite att ta sig till men tycker sen bara att det är rätt patetiskt. Jag satt och lyssnade på en gubbe, en surgubbe om jag får säga det rätt ut för någon vecka sedan. Jag räknade 3 gånger att han satt och klagade på att vi bytt ut oskalade potatisar mot skalade potatisar på en av våra rätter.
Mångfalden vann och det byttes ut då folk inte ville ha oskalade potatisar, vi gick helt enkelt utifrån vad dom flesta ville ha och han tålde inte det. Nu tänker jag vara dryg och säga precis vad jag tycker och om man nu ska ha så småa problem i livet sitt att till och med lite potatis blir ett så stort problem, då är rätt avundsjuk på hans liv och jag skulle inte klagat på att byta med honom! Jag har då bättre för mig än att plåga folk för sådant, jag har större problem att grubbla över än en handfull med potatis som man ändå inte kan ändra på.
Jag skiter väl fullständigt i om det är en pensionär, tonåring eller en vanlig vuxen men seriöst, skaffa en hobby för det där är ingen riktig fritidssyssla att hålla på med,

True story!