Norge

Fick gratis utsikt ifrån bussen när jag reste tillbaka mot Norge igen. Nu är semestern snart slut, jag har återvänt till alla otroliga fjäll och det andra livet jag lever här. Kärlekslivet och arbetslivet, det är min pojkvän och hans familj som gör att man orkar leva på det här stället. Det är otroligt vackert här men jag hade hellre kommit hit som en turist, platsen tappar automatiskt charmen bara för att det är ens hem och det är inte heller mycket folk jag orkar med. Det är svårt att hitta ärliga människor i världen men ännu svårare på ett ställe där det knappt lever några människor på, jag hoppas att jag överlever en vinter till på detta ödsliga stället. Jag hatar inte stället, det finns bara ingenting för mig här som jag tycker om att göra som mina fritidsintressen men jag har åtminstone Daniel och min andra familj som ställer upp för mig när jag behöver det. Helt otroliga människor som jag aldrig kommer ångra på att jag har träffat. 
Det var ändå mysigt att komma hem för att Daniel hade städat och lagat mat till mig också, har bara legat och myst ända sedan jag kom hem. Att få en liten paus från semestern kan vara behövligt ibland, det är ju rätt så krävande att resa runt.
Jag har haft en riktig supersemester! Tack alla som gjorde min resa så bra, det var längesen jag har haft det så roligt! Det var kul att få träffa både familj, släkt och vänner igen, det är någonting jag kommer att leva länge på och få många goda minnen av!
XOXO JINX

Vackert!
Blev serverad japansk middag när jag kom hem, från Daniel <3